Picnicfestivalen er ved at manifestere sig som en fast tradition, hvor gode venner og hele familien inviteres på picnicoplevelser i det grønne.

Det er det også for Marianne Hansen og hendes familie. Sidste år faldt valget på en Furesø Picnicboks fra Skovlyst Restaurant. Picnicboksene med lokale Furesø lækkerier blev indtaget i godt selskab hjemme i haven i forbindelse med en 40 års fødselsdag. ”Det var en supergod oplevelse og derfor skal vi på Picnicfestival igen i år. Blot skal vi prøve noget nyt og har derfor besluttet, at vi skal en tur i jordbærmarken. Vi ved godt, at der er rift om billetterne, så der er allerede bestilt til hele familien og vi glæder os” udtaler Marianne Hansen på familiens vegne.

Det er ikke uden grund, at jordbærpicnic på Rokkedyssegaard allerede er blevet en klassiker.

Det er ganske enkelt helt eventyrligt at sidde lige midt i jordbærmarken ved de rødternede duge og mærke duften af sommerens skønneste bær på nærmeste hold. Endnu bedre er det at smage de nyplukkede rokkedyssebær, der bare smager af sommerferie og af mere. Picnickurven afhentes i gårdbutikken og indeholder friskplukkede jordbær, frisklavet kaffe på thermokande, lækre bærsmoothies og friskbagte hindbær muffins. Og så er det ellers bare om at vælge sin favoritplads i marken og nyde lækkerierne i godt selskab.