Picnicsejlads med sømandsviser på baadfarten

Vind billetter til picnicsejlads med syngende havfruer og musikalske sømænd

Baadfarten har netop indledt sejlsæsonen og søsætter en helt særlig picnicsejlads under Picnic Festivalen.

Med 2 daglige afgange fra Bådbroen ved Furesøbad kan du hoppe ombord på Baadfartens historiske skibe, nyde en 45 minutters sejltur på Furesøen og ovenikøbet blive underholdt undervejs.

Den er fin med kompasset – Fællessang med sømænd og havfruer

Glæd dig til en klukkende musikalsk sejltur med Baadfarten på den skønne Furesø. Tag med på en festlig musikalsk odyssé med genklang til de gode gamle dage, og barometeret stående på solskin og højt humør!

Syng med på en stribe af havets herlige strofer og viser

Christian Steffensen fortolker sammen med kapelmester Allan Andersen en stribe af havets herlige strofer og viser, ligesom publikum vil få rørt stemmerne på de mange berusende fællessange. – Alle sømænd er glade for piger, To pilsnere i en snor, Mandalay, I am sailing, Når en sailor går i land, Admiralens vise, Skibet skal sejle i nat, Træk en gammel sweater på – er blot nogle af de mange skønne sømandssange, som kommer til at skylle hen over rælingen.
Husk søstøvler og sydvest – velkommen ombord!

Vil du slippe for at smøre madpakken hjemmefra, kan du booke en Furesø Picnicboks, der bliver udleveret på Bådbroen før afgang. Den kan du nyde enten undervejs eller på din egen favorit spot efter turen.

Deltag i vores facebook konkurrence

Som nedtælling til Furesø Picnic Festival kan du deltage i Picnic Festivalens facebook konkurrence om 2 billetter til Baadfartens picnicsejlads enten d. 10. eller 11. juni.

For at deltage i konkurrencen skriver du navnet på den skovtursentusiast, som fortjener at blive inviteret med sammen med dig på bøgen den blå. Vi trækker vinderen mandag d. 15. maj.

Deltag i konkurrencen her >>