Nyhedsbrev

[rev_slider alias=”picnicnews”]

Tips og tricks til din picnic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor og få fristende nyheder om Furesø Picnicfestival
Så bliver du løbende opdateret med tips og tricks til de bedste picnicspots og grønne glæder i Furesø.Picnicnyt: 29-11-2016

Unikt samarbejde mellem detailhandel og kulturen midt i naturen

meny-partner-hjemmeside

Hvis du gik tur omkring Søndersø mandag formiddag for et par uger siden, delte du den smukke sti med 4 begejstrede afdelingsledere fra MENY Værløse, der netop var blevet introduceret til en vild idé fra købmand Søren Engberg.

Forinden havde Søren og Eva Vedel fra Picnicfestivalen brainstormet på, hvordan MENY Værløse og Furesø Picnicfestival kunne bringe ikke bare mennesker og naturen sammen over madoplevelser, men også invitere kunsten med på skovtur. Derfor røg der straks en invitation afsted til Skovhuset, der hurtigt greb bolden og allerede er gået i gang med at tænke kulturoplevelser ind i den kulinariske picnicrute omkring Søndersø.

Søren Engberg er selv født i Værløse og har brugt Furesø’s grønne oaser i hele sit liv. Ruten omkring Søndersø er i øvrigt en af hans populære løberuter.

Vi mødte Søren til en picnicsnak og spurgte ham bl.a. hvorfor han og MENY Værløse har valgt at indgå som aktiv partner i Furesø Picnicfestival.

”Jeg er ret imponeret over hele setuppet på Picnicfestivalen og ser den som en kvalitetsbegivenhed, vi gerne vil bakke op om og være en aktiv del af. Vi ønsker at være en større del af byen sammen med andre lokale aktører og synes, at det er helt naturligt, at vi påtager os en aktiv rolle som fremtidsorienteret butik. Det gælder om både at tænke ud af og rykke ud af boksen og møde kunderne i nye rammer. Her kan en skovtur ikke være et bedre valg. Samtidig tror vi på, at vi kan være med til at løfte den samlede festival” udtaler Søren Engberg.

Hvad glæder du dig allermest til?

”Når jeg lukker øjnene, kan jeg fornemme skovtursstemningen og se billedet for mig. Jeg glæder mig så meget til at møde både nuværende og kommende kunder midt i naturen og overraske dem med små smagsoplevelser, hvor de mindst venter det. Det er lidt vildt og det passer godt til MENY.

Da Eva (Picnicfestivalen) pegede på Skovhuset som en oplagt medspiller, var jeg slet ikke i tvivl om, at det var det rette. Skovhuset er et unikt kunst- og kulturhus i Furesø. Det har noget på hjerte, ligger smukt og er et meget aktivt hus baseret på frivillighed. Det vil vi gerne bakke op om.” supplerer Søren.

Det lykkedes også at få Søren til at afsløre sit eget favorit picnicsted.

”Mit absolutte yndlings spot er bålpladserne ved Farum Sø ved Ryet Skov ud mod Værløse siden. Det fås ikke bedre” afrunder Søren.

Også Henning Bek, bestyrelsesformand for Skovhuset, fik hurtigt trommet de frivillige Skovhus ildsjæle sammen til en snak om, hvordan detailhandel, kunst, kultur og natur kan spille sammen.

Jeg glæder mig til, at detailhandlen også kan drage fordel af vore ressourcer og det vil give så fin synergi og udvide kendskabet til Skovhuset” udtaler Henning Bek.

”Det er præcis det, Picnicfestivalen handler om”, fortæller Eva Vedel fra Furesø Picnicfestival.  ”Der er så mange ildsjæle i Furesø, men med forenede kræfter og nye ”cross over” samarbejder kan vi rykke så meget mere og skabe både unikke picnicoplevelser og varige samarbejdsrelationer”.

Det er skønt, at picnicfestivalen får flere og flere aktører og udvider sin måde at fungere på over for publikum. Vi vil gerne skabe flere tilbud til borgerne, og tiltrække turister til Furesø. Det skaber erhverv og arbejdspladser og jo mere, der samarbejdes om det på kryds og tværs, jo bedre resultater. Jeg glæder mig til juni” siger Helle Katrine Møller, formand for Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget i Furesø.

Bonusinfo:

Furesø Picnicfestival løber af stablen d. 10. og 11. juni 2017.

Festivalen er en nonprofit event med deltagelse af Furesø Kommune, lokale fødevareproducenter, kultur- og erhvervsliv, detailhandel, restauranter, foreninger og frivillige ildsjæle.

Inderkredsen består af aktivitets- og hovedpartnere, der nu også omfatter MENY Værløse.

Læs mere på picnicfestival.dk og få løbende tips til de bedste picnicoplevelser på facebook.com/picnicfestivalDK

For mere information:

Kontakt : Eva Vedel, Furesø Picnicfestival, ev@expoviva.dk, tlf. 21207585