Inspiration til Furesø oplevelser og historier om ildsjælene bag Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 

Vejrudsigten melder om boghygge med et lokalt Furesø-twist

Det smukkeste efterår inviterer både udenfor til oplevelser i naturen, der har fået drysset guldstøv ud over sig og indenfor til boghygge.
 

VIND bogen ”Hun falder”

Den lokale forfatter, Helle Katrine Møller, har skrevet en saftig roman om sex, kærlighed og frustration.
 
Om hvad der kan ske, når man som kvinde bruger det første som redskab til at få det andet, men ender med det tredje. Og om hvad man stiller op med den grundlæggende utryghed i tilværelsen.
 
Dybest set handler romanen om de flydende magtforhold mellem kønnene. Der er både gode grin og puf til refleksion undervejs og der bliver ikke lagt fingre imellem!
 
Hvis du synes, du har set navnet Helle Katrine Møller før, så er det fordi hun er tidligere medlem af Furesø Byråd. Til daglig er Helle Katrine selvstændig kommunikationsrådgiver og bl.a. bestyrelsesmedlem i Skovhuset Kunst & Natur.
 
Du kan købe bogen af den lokale forfatter lokalt i Farum Bog & Idé eller via www.forfatterskabet.dk, som er forlaget bag.  
 
I denne uge sætter Oplev Furesø et eksemplar af bogen på højkant. Tag forskud på juleforkælelsen ved at deltage i konkurrencen på Oplev Furesøs Facebook. Vinderen annonceres på facebook på mandag d. 16/11.
 

Bogen til far

Et andet tidligere Furesø byrådsmedlem Nick Allentoft er forfatter til ”Bogen til far”, der er den oplagte gave til den kommende far, den nybagte far og som mors gave til manden, når graviditetstesten viser positiv.  
 
Se omtale og køb bogen i linket nedenfor eller endnu bedre, sving forbi Farum Bog & Idé. Så sparer du portoen og bidrager til, at der også i fremtiden er en boghandel i Furesø.
 
 

Bogen til naturelskeren

Er du til smukke naturbilleder, unikke vandreture og umanerligt mange insidertips til oplevelser i Naturpark Mølleåen, vil jeg gerne slå et slag for den lækre Coffe Table book, der gør ekstra Furesø stolt.
 
Det er Naturpark Mølleåens venner, der står bag og de 340 smukke illustrationer er i sig selv alle pengene værd.   
 
 

Bogen til børnefamilien

Trænger du og din familie til et kærligt skub og ny inspiration til udflugter i naturen, kan jeg varmt anbefale bogen ”Friluftsrollinger”, som er en guide til småbørnsforældre, der gerne vil dyrke familiefriluftslivet.  
 
Julie Pio Kragelund, der i mange år har slået sine folder i Hareskovby, er forfatteren bag. Oplev Furesø har 5 eksemplarer af bogen til særpris. Den bestilles efter først til mølle-princippet på info@oplevfuresoe.dk
Særpris 199,-.
 
Afhentning i Hareskovby enten søndag d. 15/11 kl. 11-15 eller efter aftale.
 

Bogen til den mad- og skovtursglade

Vi har også fået et lille ekstra antal af den populære bog ”Sanke” på hylden. Vi måtte desværre melde udsolgt i sommer, hvor den var populær på Urteskovturene som inspiration til lækre retter, der spiller sammen med årstidens lækkerier fra naturens spisekammer.
 
Normal pris er 249 kr.
Oplev Furesø særpris er 160 kr.
OBS: Begrænset antal.
 
Bestil på info@oplevfuresoe.dk   
 
 

Gourmet lakrids i pop up pakkeriet

På søndag den 15/11 trækker jeg i ”den lille sorte” og åbner dørene til lakridspakkeriet en sidste gang, inden december skydes i gang.  
 
De seneste uger er der blevet afholdt private lakrids hjemmesmagninger til den helt store guldmedalje og Award-boksene med årets bedste håndlavede produkter med smagen af lakrids er blevet sendt ud, ikke blot i det ganske land, men også til bl.a. Grønland og Norge. 
 
Vi sælger nu de sidste Awardbokse og åbner denne gang op for muligheden for både at sammensætte sin egen lakridsboks med personlige favoritter, men også at sikre sig det sorte guld som værtindegave, adventsgave eller julegave i alle prisklasser fra 50,- til 1.000 kr.  
Tag en frisk tur i skoven og kig indenfor på ”Sortbørsen” i pop up pakkeriet på Birkevang 10 i Hareskovby, 3500 Værløse på søndag d. 15/11 kl. 11-15.
Ønsker du at lakridsgaveboksen står klar til dig ved ankomst, anbefaler vi dig at bestille den på forhånd. 
 
Award-boksen koster 275 kr. ved afhentning, men sendes også ud til hele landet.
Bestil på sms 21207585 og betal med Mobilepay ved afhentning eller bestil med levering her.
 
Ønsker du at købe enkelt favoritter eller at sammensætte din egen boks, er det blot at møde op.
Vi har varm lakridsthe på kanden!
 

Lokale oplevelsesgaver

I ugerne op til jul, spreder vi lokal juleglæde i ugens nyhedsbrev med fortællinger om lokale ildsjæle og inspiration til Furesø forkælelse og Furesø oplevelsesgaver.    
 
På gensyn og genhør!    
 
Eva Vedel
Oplev Furesø