Inspiration til Furesø oplevelser og historier om ildsjælene bag Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 

Tid til lokal sommervelvære

Aldrig har vi kastet os over så mange huslige projekter som nu.
 
Hjemmet er blevet gjort sommerrent til den helt store guldmedalje, plankeværket er blevet malet, carporten blev endelig opført og haven står snorlige, men hvornår er det din tur til at få en kærlig behandling?
 
Nu kan man jo godt blande kortene og få tid til både praktiske hjemmeprojekter og en god portion selvforkælelse og lige nu er der ovenikøbet ekstraordinært sommeråbent hos mange af de lokale Furesøildsjæle, der kan give dig en velfortjent time out midt i sommerpraktikken.
 

Kom i hænderne på de bedste massører

Du er i gode, lokale hænder, hvis du drømmer om en aroma massage, der skaber både fysisk balance i muskler og led og psykisk balance i tanker og følelser. Lene Rahbek, der er massør og kropsterapeut, har åbnet klinik på Lærketoften 25 i Hareskovby og har også stor succes med sine D-Tox bioenergi kropsbehandlinger.
 
Helkropsmassagerne er sågar inkl. ansigtsmassage og foregår med økologiske olier med æterisk planteudtræk. Faktisk kan man også købe olierne separat.
Lige nu kører Lene med et attraktivt sommertilbud, der giver 5 behandlinger for 2.000 kr. i stedet for 2.500 kr. og den ekstra gode nyhed er, at de 5 massager sagtens kan deles med andre. Med andre ord kunne det være en rigtig fin sommergave til manden, konen, familien eller veninden, hvis ikke man vælger at sprede forkælelsen ud over sig selv, når nu gavekortet varer et helt år.
 
Det er også ret unikt, at man kan bestille par-massage, hvor man på samme tid og i samme rum får massage af en hhv. mandlig og kvindelig massør. Det er nemlig så heldigt, at de to massører, hhv. Lene Rahbek fra www.aroma-massage.dk og Stig Rønnengart fra Hareskovby Massage er flyttet ind under samme tag.
 
Stig er mester ud i Reiki massage, fysiurgisk og sportsmassage, mens Lene er massør og kropsterapeut.
 
Tjek de mange behandlinger og forkæl dig selv (og din partner) med et skud lokal, sommer wellness på www.aroma-massage.dk, tlf. 27 85 16 59 eller Hareskovby Massage, tlf. 42 44 06 46. 
 

Sommerfødder og Silkehud

Er du bikiniklar og parat til at flashe sommerfødderne i de nye sandaler?
 
Ellers er der heldigvis åbent hos Rosa i Lady Lounge på Ballerupvej.
 
Det er ikke mange, der ved, at Rosa både tilbyder voksbehandlinger, hvis man drømmer om silkehud i bikinikanten og en underskøn pedicure, hvis man gerne vil flashe velplejede sommerfødder med valgfri neglelaksfarve til havefesten hos naboen.
Rosa er jo egentlig kosmetolog og derfor er det værd at kombinere flere skønhedsbehandlinger, når man alligevel har besluttet sig for at lade sig sommerforkæle.
 
Tjek det store udvalg af ansigts-, voks- og øvrige behandlinger på www.ladylounge.dk og book en tid hos Rosa.
 

Sommerhår og feriefrisure

Yes, der er også åbent hos Nada i Nada The Stylist på Gl. Hareskovvej. Det er så skønt, at man i ro og mag midt i ferien kan tillade sig at tage sig ekstra god tid til den helt store hårkur, den nye hårfarve eller bare at få sat sommerlokkerne hos Nada.
 
Nada fortsætter også sit ”Dance yourself fitness” tilbud og er i fuld gang med at udvide butikken.
 
 
Faktisk er hun lige nu på udkig efter verdens bedste kosmetolog eller eventuelt negletekniker.
 
Er du interesseret, så kontakt Nada på tlf. 52 75 94 99. Tid til hårforkælelse booker du på nadathestylist.dk
 
Haven skal plejes – det skal du også!