Inspiration til Furesø oplevelser og historier om ildsjælene bag Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 

Naturbingo på skoleskemaet?

Vi er ærligt talt ret stolte over, at Naturbingo-aktiviteten fra Oplev Furesø og Natur på Tur er blevet et både populært samlerobjekt og en sjov udendørsaktivitet for de mindste klasser, der er tilbage på skolebænken og udendørs mere end nogensinde før.
 
Det er hyggeligt at gå på opdagelse i naturen, men ekstra sjovt, når man er på skattejagt sammen og går efter at få fuld plade. Det giver mange gode snakke, ny læring og lyst til at lære naturen endnu bedre at kende.
Vi har stadig nogle ekstra eksemplarer af påskens Naturbingo på lager, så kender du en naturglad lærer, der elsker nye aktiviteter, så deler vi gerne de sidste ud (kvit og frit) ved henvendelse på tlf. 21207585.
 

Premiere på Sankebingo & Sanke Picnic

Naturens spisekammer bugner af lækkerier og derfor har Oplev Furesø og Natur på Tur også udviklet en Sankebingo, der ligger i picnicboksene, hvis man vælger at tage på Forårs Picnic med en picnicboks fra en af de lokale madildsjæle, der står klar både denne og næste weekend med lækkerier.
 
Se menuerne og book de lokale picnictapas her.
OBS. Sidste frist fredag kl. 16:00.
 
Der er ovenikøbet 3 nemme opskrifter med. Dem kan du downloade her.
 
 
Mange har virkelig fået blod på tanden og smag for de vilde urter og efterlyser flere tips og guidede sanketure. Lige nu er det bare ikke tiden at samles i grupper. Til gengæld barsler vi med et nye koncept, en Sanke Picnic med vilde urteposter og andre små overraskelser. Det løfter vi sløret for i næste uges nyhedsbrev.
 

Tips til bæredygtig picnic

Du ved det sikkert godt, men her er lige et par hurtige fif til at gøre skovturen ekstra bæredygtig.
Øverst: Rød Tvetand
Nederst: Skvalderkål
 

Stor lyst til at støtte lokalt

Det er fantastisk at opleve den store opbakning og lyst til at støtte det lokale erhvervsliv.
 
Der nydes Take Away som aldrig før, se hele oversigten her og butikkerne og de liberale erhverv åbnes forsigtigt op. Lige nu har også over 25 lokale frisører slebet saksen. Du kan se den friske oversigt her.
 
Og så en lille rettelse. Vi omtalte i seneste nyhedsbrev den nye frisør- og velværesalon, der er åbnet i Hareskovby, men fik i farten navngivet ejeren forkert.
 
Det korrekte navn er Nada Moraba Poulsen, som er den gæve kvinde, der har åbnet salonen Nada the Stylist i Hareskovby midt i en Corona-tid. 
 

Behøver man gøre det hele selv?

Der er vist aldrig blevet ryddet så meget op i garager, pulterkamrer og skuffer, som det er tilfældet de seneste uger, men det er nu også meget rart med kompetent hjælp, især når man samtidig kan støtte lokalt.
 
Skal bilen have en tur og også være ekstra ren og lækker indvendig, som er særligt vigtigt i disse tider, så er det den vildeste luksus at ringe til Adam Cranil, der rykker ud med sit specialgrej, knofedt og den store JA-hat og tryller den mest beskidte bil om til en drøm.
 
Selvom man har de bedste intentioner om at gøre det selv, så er det næsten umuligt at få filtmåtter, sæder og fælge til at stå snorlige. Tjek lige dette før og efter foto ud og slå så på tråden, tlf. 25 28 66 60 og bestil en tid. Tjek også www.privatecarcare.dk

Før

Efter

Før

Efter

Adam har fået iværksætteri ind med modermælken og i dag er hele familien drevet af iværksætteri og selvstændige indenfor hvert deres felt, så der bliver talt om iværksætteri på kryds og tværs over middagsbordet og så er der heller ikke så langt til en livline, når der er brug for sparring og gode råd.
 

Gæt 5 planter og vind en 5-stjernet bæroplevelse

Man siger, at forventningens glæde er den største! Vi glæder os ekstra meget til, at jordbærcafeen igen åbner på Rokkedyssegaard og sætter derfor en jordbærbrunch på højkant i en lille sankedyst på facebook.
 
 
Du kan også nå at være med, hvis du hopper ind på Facebook og gætter navnene på de 5 vilde planter på billederne. Vinderen annonceres her i nyhedsbrevet d. 11. maj.
 
Vi siger det selvfølgelig ikke højt, men facitlisten kan du finde på Sankebingopladen, som ligger her.
 

Idéguide til lokale Mors Dags gaver følger i næste nyhedsbrev

Så kan du forkæle både din mor og det lokale erhvervsliv!