Inspiration til Furesø oplevelser og historier om ildsjælene bag Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 

Mor er den bedste i verden (på Fars Dag er det far!)

Den lokale, unikke gave til Mors Dag er i høj kurs.
 
Det er tanken, der tæller, men personlige gaver scorer nu engang højest. Og hvorfor ikke glæde både mor og det lokale erhvervsliv og få leveret gaven, så du kan nå at få den i hus inden på søndag, hvor alle mødre skal forkæles lidt ekstra?
 

Lad mor slippe for at lave mad på Mors Dag… og hele St. Bededagsferien

Den største luksus er at slippe for madlavningen og i stedet kunne læne sig tilbage og lade sig forkæle.
 
Derfor er weekendens picnic udvidet til St. Bededag, så man kan score ekstra points både fredag, lørdag og søndag. Hvilke picnicmenuer kan man så bestille hvornår?
Bær Picnic med søde lækkerier fra Rokkedyssegaard kan bestilles til både fredag, lørdag og søndag.
 
Italiensk Picnic fra Ristorante Mediterraneo kan også nydes alle tre dage.
 
Fransk Picnic med delikatesser fra Vores Marked kan hentes både fredag og lørdag.
 
Fiske Picnic fra Farum Fisk & Vildt med alt godt fra havet som små, lækre picnictapas, fås lørdag.
 
Luksus Ostepicnic fra Osteboden med de bedste oste og altid både noget blødt, noget blåt, noget ged/får, noget stærkt og et lækkert udvalgt af pølser, sortfodsskinke, lækre oliven m.v. er også blot lørdag.
 
Alle steder afhentes Picnicboksen mellem kl. 11-13 og friskbagt brød plus invitation til Sankebingo, i samarbejde med Natur på Tur, er med!
 
OBS: Husk at bestille senest torsdag kl. 16 og fisk allerede onsdag kl. 16!
 

Dit personlige bykort

Hareskovby-grafikeren Kirsten Fritsche lancerede sin Hareskovby plakat for fire år siden på Kunstens Dag i Hareskovby. Siden da er det blevet til over 50 byplakater, der er kendetegnet ved både Kirstens personlige streg og kort med vejnavne. Der er dog ikke mange, der ved, at Kirsten også har lavet byplakater for både Værløse, Farum og Kirke Værløse og at Kirsten kan personliggøre plakaten, så man får afmærket sit kære hjem med et hjerte på kortet.
Der er ovenikøbet mulighed for at vælge en favoritfarve, hvis plakaten skal matche det øvrige boliginterieur, selvom den grønne og grå er de klassiske storsællerter.
Kirsten har lovet at bringe plakater ud inden Mors Dag i hele Furesø (men skal lige have en dags varsel).
 
Du kan bestille din favoritplakat, mål og farve på tlf. 25 27 80 91. Vælger du plakaten på 50 x 70 cm er prisen 450 kr. inkl. hjertemarkering og 600 kr. inkl. ramme og levering.
 

”En moders omsorg” som gave

Det motiv er da helt oplagt som Mors Dags gave og er blot ét af mange fra Værløse kunstneren Barbara Bakaos Ostenfeldts kreative hånd. Motivet fås som både kort og plakat og Barbara bringer ud inden Mors Dag i hele Furesø.
Signeret gicléeprint af BAKAOS.
Kan købes hos Art by BAKAOS, Ny Vestergårdsvej 8, Værløse, eller leveres lokalt i Furesø.
Mors Dag pris: 350 kr. inkl. levering i Furesø og 300 kr. ved afhentning.
 
 

Til din iværksættermor

Man kan sagtens kombinere business og pleasure og er man iværksætter, er det altid dejligt med ny inspiration. 
 
Iværksætterspillet ”Fra drøm til virkelighed” med 60 kort, der sætter fokus på udfordringer og muligheder for at udleve iværksætterdrømmen, kan bruges både alene og sammen med andre og er oplagt som et servicetjek, reflektionsværktøj og dialogåbner.
 
 
Mors Dag pris inkl. levering i Furesø 299 kr.
 
 
Skal virksomheden indrettes i boligen, så er der også inspiration at hente i denne både meget brugbare og lækre bog ”Virksomhed i boligen fra Helle Lundsgaard.
 
Mors Dag pris inkl. levering i Furesø er 249 kr.
 
 
 

Kort og godt

Man står altid og mangler et lille, lækkert kort til receptions- eller fødselsdagsgaven og derfor er det dejligt at modtage en hel gavepakke med 10 fine kort med søde dyre- og naturmotiver fra Farum-grafikeren Fru Nielsens Tegnestue.
 
10 kort til blot 80 kr. inkl. levering i Furesø – så kan alle være med!
 

Furesø Picnicforklæde til køkkenglade mødre

Forklædet er produceret i et meget lille oplag og der er kun få tilbage. Fås i hvidt uden lomme og i gråt med brystlomme. Begge modeller er justerbare. Leveres indpakket til døren i hele Furesø. Pris 200 kr. inkl. levering.
Bestilles på info@oplevfuresoe.dk
 
Rigtig god St. Bededag & Mors Dag