Inspiration til Furesø oplevelser og historier om ildsjælene bag Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 

Skal dit nytår spices op med lokal vinderchokolade?

Vidste du, at der faktisk ligger et prisvindende chokoladefirma i Kirke Værløse?

Det er en velbevaret hemmelighed for de fleste, fordi der ikke er nogen prangende butiksfacade eller store skilte ud til vejen, men hist hvor vejen slår en bugt inden ankomsten til Kirke Værløse fra Værløse siden, ligger Nordic Chocolatiers lunt til i svinget.

Jakob Ørstrup og Steen Svenningsen er de to drivkræfter, der mestrer chokolade til guldmedaljeniveau og netop har høstet stor anerkendelse og flere priser i de skandinaviske runder i The International Chocolate Awards. Der ventes stadig på resultaterne i verdensmesterskabet.

De to chokolademestre har lovet at åbne dørene til chokoladelobarotoriet en enkelt dag mellem jul og nytår, så man kan få mulighed for at købe og servere lokal vinderchokolade til nytår.

Chokoladerne ligner en million og smager af endnu mere. Vi har ikke lovet for meget, når vi siger, at der venter unikke smagskombinationer.

Hvad siger du til rabarber i kombination med vanille? Blåbær i selskab med rosmarin? Muscovadakaramel? Brombær møder esdragon? Eller æble?
De udsøgte chokolader kan bestilles direkte hos Jakob på jakob@nordiccholatiers.com med angivelse af ønske til antal æsker og størrelse samt navn og telefonnummer. Æskerne afhentes i chokoladelaboratoriet på Kirke Værløsevej 107, 3500 Værløse tirsdag den 29. december kl. 14-16.

Vælg mellem 5 styks æske til 75 kr. eller 15 styks æske til 200 kr.
 

Adios til 2020 og varmt og festligt velkommen til 2021

Forleden hørte jeg en veninde sige, at hun ikke var blevet et år ældre i 2020, for hun havde slet ikke brugt det!

Mon ikke vi er mange, der glæder os til at sende 2020 behørigt afsted og fyre festligt op under et nyt, friskt år? Det kan man lige så godt gøre med manér og det er ikke uden grund, at folk kommer valfartende langvejs fra for at købe nytårsfyrværkeri på Furesøbad.

Udover, at der er tale om topkvalitet, så er udvalget imponerende stort og som ekstra bonus er det nemt at parkere og let at handle Coronavenligt ind. Fyrværkerisalget er rykket indendøre i restauranten på Furesøbad og med ensrettede gange, god afstand og sprit ved hånden, er fyrværkerisalget på alle måder i sikre hænder.

Tjek hele kataloget her og sving forbi restaurant Furesøbad 27-30/12 kl. 10-20 eller 31/12 kl. 10-16, hvis du vil fyre den af!
 

Take away er kommet for at blive

Aldrig har take away været så populært og her op til jul og nytår er der allerede flere restauranter, der må melde udsolgt til nytårsmenuen, så vent ikke for længe!

Du finder en samlet liste over Furesøs Take Away steder her.
 

På restaurant Furesøbad kan du ovenikøbet vælge mellem to forskellige nytårsmenuer: den klassiske festmenu og et skaldyrsfad.
 

Giv et medlemskab til Oplev Furesø i julegave

Oplev Furesø er et lokalt, privat initiativ, der hylder lokale virksomheder, lokale ildsjæle og Furesø oplevelser. De fortjener ekstra rampelys og vi bringer oplevelserne tættere på dig.

Vær med til at støtte Furesøs ildsjæle ved at støtte Oplev Furesø.

Medlemskab er personligt og koster 100 kr. for et helt år. Udover at bakke op om de lokale ildsjæle, vil du som medlem få løbende adgang til de gode nyheder og tilbud, ligesom der løbende vil blive sat lokale lækkerier og produkter på højkant i lodtrækning og konkurrencer blandt medlemmerne.

Den første Furesø gave, der trækkes lod om, er en håndlavet unika kaffekop fra keramikeren Karen Schmidt i Hareskovby. Du kan selv vælge, om den skal være rød, blå eller grøn. Og kan du ikke vente, kan kopperne købes hos Karen i hendes atelier i hareskovby for 275 kr.
 
Vi trækker vinderen blandt både gamle og nye medlemmer. Jo tidligere du køber, jo flere vinderchancer har du i løbet af året. Den første vinder annonceres den 5/1.
 
Tjek Karen Schmidts unikke værker her.

Køb medlemskab til Oplev Furesø her.

Savner du flere lokale julegaveideer, så tjek inspirationslisten på facebook.com/OplevFuresoe.
 
Og nu hvor frisørerne igen er lukket ned, kunne det jo også være et gavekort til din favoritfrisør.

Du finder en samlet liste over Furesøs frisører her.

Vi glæder os til at servere mere inspiration til dit nye år mellem jul og nytår!
 
Rigtig glædelig Furesøjul.

Eva Vedel