MTB-TOURS

MTB-tours tilbyder guidede ture, udlejning og salg af både mountainbikes og roadbikes – for private, firmaer og institutioner.

I Hareskoven kan du opleve et helt specielt center for mountainbiking. Her har vi fine faciliteter som en velassorteret butik med cykler og udstyr, hyggelig gårdhave, toiletter, værksted, cykelvask m.v. Selve Hareskoven, med sine 26 km mountainbikespor, ligger lige uden for døren. Det gør S-togs station Hareskoven også, så vi er lette at finde frem til..

www.mtb-tours.dk

d.10/6 & d. 11/6 kl. 11-14 – MENY´s picnicrute omkring Søndersø

MENY’S picnicrute omkring Søndersø (5km) kl. 11-14 både lørdag og søndag.

Præsenteret af MENY Værløse Bymidte i samarbejde med Skovhuset

MENY Værløse byder på gratis smagsprøver i anledning af picnicfestivalen.

Du kan hoppe på ruten, hvor det passer dig og vælge at være med enten på en del af ruten eller at gå hele søen rundt og få den fulde oplevelse.

Slut af i Skovhuset og nyd en kunstpause og den aktuelle udstilling.

Gratis entré i dagens anledning.

 

 

Geocaching i det grønne

Geocaching i det grønne

Gå på opdagelse i det grønne med Geocaching!

Geocaching er en moderne skattejagt for hele familien, hvor man ved hjælp af en GPS-enhed eller en SmartPhone finder frem til skatten (cachen).

Cachen er en beholder, der indeholder en logbog og små bytteting af beskeden værdi. Man ”logger” cachen ved at skrive sit navn og dato i logbogen, og måske bytte lidt småting – særligt populært for børn!

Geocaches findes via hjemmesiden www.geocaching.com, hvor man gratis kan oprette en profil. Hver Geocache har en beskrivelse, der omhandler det sted, hvor cachen er gemt.

Geocaches findes tit på smukke steder i naturen, eller ved historiske interessante lokaliteter. Geocaching er således en god måde at lære et område bedre at kende, samtidigt med at man kommer op fra sofaen, og får frisk luft!

Tilmeld nyhedsbrev

Video Fra Picnicfestival


Læs mere her

Kontakt

Oplev Furesø
E-mail: info@oplevfuresoe.dk
Telefon: 21 20 75 85
CVR nr. 30 35 59 97

Cookie- & Privatlivspolitik 
Handelsbetingelser
Copyright © 2019 Expo Viva ApS
All rights reserved