Købmandsmuseet Cornelen

Købmandsmuseet Cornelen

I den gamle købmandsbutik Cornelen er der pustet liv i hjemmet og butikken, der er bygget op som en typisk butik på landet i 1930’erne. Der er mulighed for en lille rundvisning i købmandshjemmet og for at gøre en handel i butikken. I butikken findes der varer overalt som det var sandsynligt på daværende tidspunkt.

Gratis adgang.

Læs mere om Cornelen her

Adresse: Stavnsholtvej 186, 3520 Farum
Åbent: Første og sidste søndag i måneden kl. 13-16.
Lukket: Januar, juli og august

Geocaching i det grønne

Geocaching i det grønne

Gå på opdagelse i det grønne med Geocaching!

Geocaching er en moderne skattejagt for hele familien, hvor man ved hjælp af en GPS-enhed eller en SmartPhone finder frem til skatten (cachen).

Cachen er en beholder, der indeholder en logbog og små bytteting af beskeden værdi. Man ”logger” cachen ved at skrive sit navn og dato i logbogen, og måske bytte lidt småting – særligt populært for børn!

Geocaches findes via hjemmesiden www.geocaching.com, hvor man gratis kan oprette en profil. Hver Geocache har en beskrivelse, der omhandler det sted, hvor cachen er gemt.

Geocaches findes tit på smukke steder i naturen, eller ved historiske interessante lokaliteter. Geocaching er således en god måde at lære et område bedre at kende, samtidigt med at man kommer op fra sofaen, og får frisk luft!

Farum Lillevang

Farum Lillevang – Picnicspot og rute

Farum Lillevang smukke natur er formet gennem flere tusinde år og fortæller en lang og spændende historie. Stedet er derfor perfekt til at gå på opdagelse i, men de åbne græsområder er også idéelle til vandreture, udflugter og picnic.

Læs mere her

Tilmeld nyhedsbrev

Video Fra Picnicfestival


Læs mere her

Kontakt

Oplev Furesø
E-mail: info@oplevfuresoe.dk
Telefon: 21 20 75 85
CVR nr. 30 35 59 97

Cookie- & Privatlivspolitik 
Handelsbetingelser
Copyright © 2019 Expo Viva ApS
All rights reserved